Persoonlijk meesterschap voor ondernemers

576

Ondernemers hebben ons reeds hun vertrouwen gegeven. Eén karakteristiek hebben ze allemaal gemeenschappelijk: de wil om te groeien als persoon en leider.

6

Ondernemers in ons huidig team. Van topatlete tot serieel ondernemer, een brandende passie om ondernemers te helpen groeien verbindt ons.

Groeimindset

We weten dat de juiste mindset hét verschil maakt. Zie je jezelf als profrenner of kermiscoureur?

Dagelijkse Groei

Ondernemen is een marathon, geen sprint. In clichés zit er altijd een grond van waarheid!

Focus is cruciaal

Topatleten hebben coaches aan de zijlijn die hun blind spots belichten. Wie staat er op jouw zijlijn?

Team

Mathias Lamiroy


Serieel ondernemer (ThePluginCompany, Greensales, Constry.com, Ariad, Rubicon) met een batterij krachtige vragen in zijn achterzak. Gelooft dat we als ondernemer zelf ons grootste obstakel zijn. Mindset matters. Timothy Ferris fanatic.

Nicolas De Coster


Als ex-innovation manager (nexxworks, Securex) zit experimenteren in zijn bloed. Elke strategie om het meeste uit de dag te halen heeft hij getest, zodat jij dat niet meer hoeft te doen. Wilde als kind Hollywood acteur worden.

Stefaan Bonte


Deze duizendpoot heeft zijn eigen Innovation Consultancy gebouwd, èn stond mee aan de wieg van EBBC, België’s grootste business bookclub die intussen wereldwijd actief is. “Gewoon doen is de beste manier om te leren.”

Mario Haneca


Deze telecom ingenieur integreert 25 jaar inzichten en ervaring in sales, marketing in de technologie-sector met zijn passie: persoonlijk meesterschap voor ondernemers. Zijn grote inspirator is Joe Dispenza, die wetenschap verbindt met human transformation.

Gert Van Looy


Een door solution sales getraind luisterend oor, oog voor detail en een neus voor persoonlijke ontwikkeling geven de Benjamin van het team een sterk stel zintuigen. Fervent crossfitter, enthousiaste yogi & meditatie monk.

Charlotte De Vos


Olympisch Atlete, ex-kapitein van het nationaal hockeyteam en ondernemer. Bevlogen om groei-ondernemers minder rusteloos / meer zen door het leven te laten gaan. Helpt hen te vertragen om achteraf te versnellen. Zou graag in een tiny house op Ibiza wonen.

Is persoonlijke coaching iets voor jou?

Laat je gegevens na, dan plannen we graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.