Onze Visie

Ondernemerschap kan de wereld veranderen. We geloven dat ondernemers met een heldere “why”, een ambitieus plan en een ijzersterke mindset een impact hebben die veel verder gaat dan louter jobcreatie en een bijdrage tot het bbp.

Onze missie is helder. Tegen 2024 willen we de Ghelamco Arena in Gent kunnen vullen met alle ondernemers die we ooit hielpen groeien, inclusief de mensen die zij op hun beurt positief beïnvloed hebben. 

Wij zijn reeds aan boord. Nu jij nog. 

Team Rubicon

Mathias Lamiroy

mathias@rubicon.be


Serieel ondernemer (ThePluginCompany, Greensales, Constry.com, Ariad, Rubicon) met een batterij krachtige vragen in zijn achterzak. Gelooft dat we als ondernemer zelf ons grootste obstakel zijn. Mindset matters. Timothy Ferris fanatic.

Nicolas De Coster

nicolas@rubicon.be


Als ex-innovation manager (nexxworks, Securex) zit experimenteren in zijn bloed. Elke strategie om het meeste uit de dag te halen heeft hij getest, zodat jij dat niet meer hoeft te doen. Trotse papa van Philippa.

Stefaan Bonte

stefaan@rubicon.be


Deze duizendpoot heeft zijn eigen Innovation Consultancy gebouwd, èn stond mee aan de wieg van EBBC, België’s grootste business bookclub die intussen wereldwijd actief is. “Gewoon doen is de beste manier om te leren.”

Hanne T’Kindt

hanne@rubicon.be


Als Program Director focust Hanne op de membership experience van onze fantastische members. Haar doel is om hen onvergetelijke ervaringen te bezorgen en mee te nemen op de waanzinnige rollercoaster over de Rubicon. Zelf beleeft ze ook het liefst bijzondere avonturen boven & onder water.

Kaori Boel

kaori@rubicon.be


Gewapend met een sterk oog voor detail en een luisterend oor, zorgt Kaori ervoor dat ervaring de verwachtingen overstijgt. Getraind door een lifetime in hospitality houdt ze het team scherp om overal de puntjes op de ‘i’ te zetten. Fiere mama van Philippa.

Charlotte De Vos

charlotte@rubicon.be


Olympisch Atlete, ex-kapitein van het nationaal hockeyteam en ondernemer. Bevlogen om groei-ondernemers minder rusteloos / meer zen door het leven te laten gaan. Helpt hen te vertragen om achteraf te versnellen. Zou graag in een tiny house op Ibiza wonen.

Livien Alleman

livien@rubicon.be


De Benjamin van het team houdt het vuur er in. Livien is dag en nacht in de weer om de juiste ondernemers op te sporen en uit te nodigen voor onze klankbordsessies. Staat het dichtst bij zijn studentenperiode, en is daarom ook verantwoordelijk voor onze teambuilding.

Anaïs Bouzidi

anais@rubicon.be


Anaïs is het marketing brein achter Rubicon. Zij ziet er op toe dat ons verhaal scherp staat, de campagnes draaien en de juiste mensen bereikt worden. Als je van ons gehoord hebt, is dat hoogstwaarschijnlijk te danken aan deze topmadam.

Cedric Van Aken

cedric@rubicon.be


Cedric is de newest member of the club. Met zijn creativiteit vertaalt hij onze interne hersenspinsels naar prachtige content. Benieuwd wie onze visuals designt? Here’s your answer.

Goesting gekregen om ons ook eens echt te ontmoeten?