Onze Visie

Ondernemerschap kan de wereld veranderen. We geloven dat ondernemers met een heldere “why”, een ambitieus plan en een ijzersterke mindset een impact hebben die veel verder gaat dan louter jobcreatie en een bijdrage tot het bbp.

Onze missie is helder. Tegen 2024 willen we de Ghelamco Arena in Gent kunnen vullen met alle ondernemers die we ooit hielpen groeien, inclusief de mensen die zij op hun beurt positief beïnvloed hebben. 

Wij zijn reeds aan boord. Nu jij nog. 

Team Rubicon

Mathias Lamiroy

mathias@rubicon.be


Serieel ondernemer (ThePluginCompany, Greensales, Constry.com, Ariad, Rubicon) met een batterij krachtige vragen in zijn achterzak. Gelooft dat we als ondernemer zelf ons grootste obstakel zijn. Mindset matters. Timothy Ferris fanatic.

Nicolas De Coster

nicolas@rubicon.be


Als ex-innovation manager (nexxworks, Securex) zit experimenteren in zijn bloed. Elke strategie om het meeste uit de dag te halen heeft hij getest, zodat jij dat niet meer hoeft te doen. Trotse papa van Philippa.

Stefaan Bonte

stefaan@rubicon.be


Deze duizendpoot heeft zijn eigen Innovation Consultancy gebouwd, èn stond mee aan de wieg van EBBC, België’s grootste business bookclub die intussen wereldwijd actief is. “Gewoon doen is de beste manier om te leren.”

Kaori Boel

kaori@rubicon.be


Gewapend met een sterk oog voor detail en een luisterend oor, zorgt Kaori ervoor dat ervaring de verwachtingen overstijgt. Getraind door een lifetime in hospitality houdt ze het team scherp om overal de puntjes op de ‘i’ te zetten. Fiere mama van Philippa.

Greg Carrette

greg@rubicon.be

 

Als program director zorgt Greg ervoor dat Rubicon perfect inspeelt op de behoefte van de members door kwaliteitsvolle en ervaringsgerichte leerprogramma’s aan te bieden. Als hoofd HR staat hij ook in voor het goed functioneren van het interne Rubicon-team.Goesting gekregen om ons ook eens echt te ontmoeten?