Peak Performance Sprint

Presteer elke dag op topniveau, zowel fysiek als mentaal.

Een diepgaand 4-maanden traject voor ondernemers om jouw fysieke en mentale gezondheid naar een hoger niveau te tillen.

Boek een vrijblijvende kennismaking

Dit programma is wetenschappelijk onderbouwd, in samenwerking met vooraanstaande artsen & experts.

Ondernemen is een marathon, geen sprint*. En zo’n marathon vereist een bewuste voorbereiding & training – zowel fysiek als mentaal.

Met de juiste training is een marathon lopen een koud kunstje. Energiepeil blijft constant, spierpijn blijft uit en het resultaat is iets om fier op te zijn.

Zonder de juiste training blijkt het huffen en puffen. De snelheid is niet regelmatig, het lichaam protesteert en de gelopen tijd deel je liever niet op Strava.

*De ironie van de benaming van dit programma is ons niet ontgaan.

Als ondernemer is het vaak een uitdaging om jouw gezondheid de prioriteit te geven die ze nodig heeft. Hierdoor vervallen we in slechte gewoontes, en presteren we met een kwakkelend energiepeil en schommelende focus.

Met de juiste wetenschappelijke kennis over jouw lichaam en geest, gepaard met peak performance habits sta je elke dag op met onuitputtelijke energie en een ijzerscherpe focus.

De vier thema's.

Slaap

De basis van Peak Performance. Elke topatleet zal volmondig beamen dat voldoende kwaliteitsslaap de hoofdrol speelt in het behalen van hun succesverhalen. Een goede nachtrust leidt tot betere beslissingen en krachtige concentratie.

Stress

Een gezonde portie stress zorgt voor het vuur dat we allen nodig hebben. Een ongezonde portie stress kan dat vuur net doen uitdoven. Leer stress beter te begrijpen zodat je het kan gebruiken als drijfveer.

Voeding

Geven de brandstoffen die jij in jouw lichaam steekt jou een continu, hoog energiepeil? Of zit je eerder op een rollercoaster en dommel je weg tijdens meetings? Abs are made in the kitchen, Peak Performance dus ook.

Beweging

Dat lichaamsbeweging bijdraagt tot een betere gezondheid hoeven we jou niet te vertellen. Maar welk type lichaamsbeweging werkt het best voor jou? Hoe lang en hoe vaak heeft jouw lichaam beweging nodig?

DNA Test

Aan de hand van een DNA test leer je alles wat er te leren valt over jouw eigen lichaam. We focussen daarbij op inzichten waar jij vat op hebt met jouw levensstijl.

Fysieke & Bloedtests

De DNA test wordt aangevuld met een volledige screening van jouw lichaam: waar sta je vandaag al, en wat kan je concreet doen om een niveau hoger te schakelen?

Vier diepgaande workshops om inzichten om te zetten naar concrete resultaten.

01
Intro Habit Course
We leggen de fundamenten om goede gewoontes aan te leren.
02
Slaap & Stress
Kruip in bed met alle geheimen van slaap en stress.
03
Habits: Part 2
Verdere verdieping en opvolging van jouw nieuwe, gezonde habits.
04
Productiviteit in een digitale wereld
Of hoe je alles haalt uit de beste uren van de dag.

De vier musketiers.

Bekijk het gedetailleerd programma, of boek een intake call in.

Het programmaIntake call plannen
Beperkte plaatsen

Voor ondernemers van de 21ste eeuw.

Deelname aan deze sprint is, net zoals ons Membership, op uitnodiging. We voorzien 20 plaatsen in deze Sprint.

Tijdens deze Sprint word je omringd door andere ondernemers die ook het beste uit zichzelf willen halen. Daarom is het van belang de juiste deelnemers te verzamelen.

Word je graag uitgedaagd? Deel je graag jouw eigen inzichten om anderen vooruit te helpen? Dan zijn we wellicht een match. Boek meteen een intake call in om kennis te maken.

Rubicon Members

€ 1.950
  • DNA Test
  • Fysieke & Bloedtests
  • Debrief met arts
  • App met digitaal dashboard
  • 4 Workshops
  • Online Habit Academy
  • Gegarandeerde deelname