Personal Mastery Series

Rubicon Member Talks

Elke maand nodigen we een inspirerende Rubicon Member uit op de sofa van Mario. Wat maakt van een ondernemer een top performer? Ontdek het hier.

Founder Merchandise Essentials

Niels Vandecasteele

Niels Vandecasteele bouwde samen met zijn co-founder Steven Callens hun bedrijf in minder dan 5 jaar uit tot de snelst groeiende Europese speler op vlak van Merchandising.
Ontdek hoe deze krachtige ondernemer vanuit een heldere purpose en een onstopbare mindset zijn organisatie bouwt.

Founder Daltix

Jonas Deprez

Deze jonge ondernemer stampte op 4 jaar tijd Daltix uit de grond, vandaag marktleider in het vertalen van retaildata naar strategische inzichten.
Jonas heeft het over de waarde en timing van de juiste cofounders, adviseurs, medewerkers en investeerders.

Founder Ester.ai

Jean Van Damme

Jean bouwt momenteel vanuit New York City aan zijn levenswerk. Zijn platform Ester geeft de consument "Amazongewijs" gepersonaliseerde smaakervaringen aan.
Hierdoor krijgt 1-op-1 marketing een compleet nieuwe dimensie, waarvan retailers (en investeerders) nu al watertanden.

Straffe Madam

Valérie Du Pré

Wanneer toxische gedachten je ziek kunnen maken, zou het omgekeerde dan ook waar kunnen zijn?
Begin 2020 werd bij freelance journaliste en copywriter Valérie Du Pré borstkanker vastgesteld; begin maart startte een reeks van 12 chemotherapiebehandelingen.

Q-Life

Thomas Fiers

We spreken met Thomas over best practices omtrent voeding die High-Performing Entrepreneurs inbouwen in hun leven om elke dag over maximale energie en focus te beschikken.
Thomas Fiers helpt vandaag ondernemers een krachtig fundament te bouwen vanuit een gezonde levensstijl.

Founder Beerselect

Wout Meuleman

Op zijn 24ste bouwde hij samen met zijn 3 kompanen in 16 maand tijd de grootste brouwerij van Gent en staat klaar om de markt van contractbrouwerijen te veroveren.
Tijdens dit interview deelt hij zijn formule voor succesvol ondernemen, alsook de valkuilen waarin hij zelf reeds is getrapt.

Neuroscience

Tom De Prest

Vanuit zijn passie om mensen niet alleen met fysieke klachten te helpen als manueel therapeut ging Tom De Prest dieper graven om de oorzaken beter te begrijpen. Veel antwoorden heeft hij reeds gevonden in de nieuwe neuroscience, in het bijzonder in de impact die onze mind en emoties hebben op ons lichaam.

Carrement Kathleen

Kathleen Van den Berghe

Wie en hoe moet je als zijn als Belgische onderneemster om in 10 jaar 2 wijndomeinen in de Franse Loire uit de grond te stampen? Na haar corporate carrière bij McKinsey, Vanlaere en Matexi ging ze in 2010 haar ondernemersdroom achterna.