Een exclusieve groep ambitieuze ondernemers rondom jou.

Elke maand brutaal eerlijke feedback van een groep gelijken.

Context matters


Je wordt het gemiddelde van de mensen rondom jou.

Een alcoholverslaving bestrijden doe je ook niet met je oude vrienden op café. Context is cruciaal. Gelukkig kan jij de context controleren waarbinnen je jouw toekomst uitbouwt.

Word jij omringd door mensen die jou dagelijks durven uitdagen, of door cheerleaders? Welke context kan jou helpen om op een hoger niveau te spelen?

De Boardroom helpt jou sneller te groeien als ondernemer.

01
Team van gelijken
De juiste mensen kennen bespaart je tijd en geld.
02
Kostelijke fouten vermijden
Jouw uitdagingen zijn niet uniek. Anderen gingen je reeds voor.
03
Focus op groei
De juiste focus is het kenmerk van hoogpresteerders.
04
Vertrouwelijkheid is cruciaal
What happens in the Boardroom, stays in the Boardroom.

Wat mag je verwachten in de Boardroom?

Een groep van maximaal 12 ondernemers, zorgvuldig gekozen door ons én goedgekeurd door de leden zelf. De belangrijkste criteria waarop we selecteren zijn: een juiste groei-mindset, de fase waarin de ondernemer zich bevindt en de locatie.

Onze professionele moderators zorgen er voor dat de Boardroom niet vervalt in een praatbarak. Elke sessie volgt een voorafbepaalde structuur. Op die manier garanderen we de kwaliteit die je verwacht van de Boardroom. We letten op respect, timing en confidentialiteit.

Wij zijn niet jouw cheerleaders. De Boardroom vormt een groep ondernemers die elkaar willen zien groeien. Uiteraard vieren we samen onze successen, maar we wijzen ook respectvol terecht waar nodig. Hier krijg je te horen wat jouw vrienden of collega’s misschien niet durven zeggen.

Groei bestaat uit de combinatie van twee elementen: inspanning en ontspanning. De boog hoeft niet altijd gespannen te staan. We zijn steeds op zoek naar originele experiences voor onze Boardroom members, en streven ernaar om hier een uniek verhaal van te maken.

In de Boardroom verzamel je inzichten op basis van de collectieve ervaring van de groep. Geen droge theorie, wel concrete feedback van ondernemers die voor gelijkaardige uitdagingen hebben gestaan. Jouw persoonlijk adviesraad die je op termijn door en door kent.

04

Plaatsen vrij in de volgende Boardroom lancering.

De volgende groep ondernemers is bijna klaar voor lift-off in November 2020. Applicaties en screening zijn volop bezig. Wil je een zitje aan de tafel? Laten we kennismaken.

Jouw lidmaatschap in de Boardroom vereist goedkeuring van alle leden. Op die manier garanderen we een groep die elkaar vertrouwt, een strikte confidentialiteit en een gelijkgezinde atmosfeer.

Ik wil lid worden

Try before you buy

Misschien hebben we jou op dit moment nog niet helemaal overtuigd. Dat is OK. Maar hopelijk hebben we jouw nieuwsgierigheid wel wat kunnen prikkelen? In dat geval bieden we de mogelijkheid om de Boardroom kosteloos te ervaren.
Zonder kleine lettertjes.

Schrijf je in voor een kosteloze Boardroom sessie.