The Crossing

offline event

Een offline event in het teken van Vision & Purpose.

Eén inspirerende offline dag, omringd door straffe ondernemers met een groeimindset. We stappen weg uit de alledaagse rush voor een moment van inspiratie, reflectie en verbinding met een groep gelijkgestemden. Enkel op uitnodiging… en anderhalve meter afstand.

Vision & Purpose

Vision & Purpose, het zijn karakteristieken die de meest succesvolle ondernemers allemaal gemeenschappelijk hebben. Voor velen onder ons is het echter nog niet duidelijk wat onze roeping is. En dat is OK. Tijdens The Crossing leer je alles wat je moeten weten over hoe je dit helder krijgt, zodat je een duidelijke vuurtoren hebt in deze woelige waters.

Programma

Een gedetailleerd programma delen we zoals gewoonlijk niet op voorhand. Verwacht pittige workshops, spraakmakende keynotes en inspirerende gesprekken omringd door gelijken. Niet alleen in groep, ook face to face. 

Boek intakegesprek

Locatie

Een inspirerend event vereist een inspirerende locatie. Tijdens The Crossing brengen we jullie allen samen in een gezellige tuin te Gent. Healthy food, een cosy setting en lachende gezichten wachten je op.

Voor wie

De Rubicon Crossing is enkel voor Rubicon Family Members en geselecteerde gasten. We garanderen een “pitch-free” event, waar elke ontmoeting inspirerend is. Daarom zijn we bijzonder selectief in wie we uitnodigen. Ben jij een straffe ondernemer met een groeimindset? Word je graag uitgedaagd om buiten jouw comfort zone te treden? Dan hebben we jou er graag bij.

Keynote Speaker op donderdag

Matthias Browaeys

Matthias Browaeys is de oprichter van WinWinner (crowdlending platform) en The Harbour, 2 bedrijven die ondernemers en investeerders samenbrengen. Ondertussen haalde hij al 30 miljoen euro op voor groeibedrijven. Matthias is een graag geziene spreker en is onder andere te zien in de VTM docu-reeks Jonge Wolven.

Keynote Speaker op vrijdag

Daan Moreels

Deze bijzonder straffe tech ondernemer (Cloudalize, Magnax) speelt op wereldniveau. Hij weet als geen ander wat het belang is van een heldere visie & purpose. Op de Crossing brengt hij niet alleen zijn verhaal, maar krijg je de kans om dat verhaal in intieme kring met hem te bespreken.

Practicals

De volgende editie van de Crossing vindt tweemaal plaats tijdens de zomer van 2021. Op deze manier kunnen we een veilige event garanderen in Coronatijden. Doorheen de dag worden hapjes voorzien, net als een healthy dinner ’s avonds.

Alle praktische details worden binnenkort bekendgemaakt.

Indien de Crossing niet (veilig) kan doorgaan wegens nieuwe Corona-maatregelen, wordt het event verplaatst naar een nieuwe datum.

Boek intakegesprek

Inspirerende community

Deelnemers worden zorgvuldig geselecteerd. Zo garanderen we een unieke beleving met een groep mensen die één ding gemeenschappelijk hebben: de mindset om te groeien als persoon.

Uniek programma

We streven naar impact en concrete resultaten. Veel wol en weinig geblaat. Verwacht een dijk van een keynote, diepgaande workshops en onvergetelijke gesprekken die je goesting geven naar méér.

Out of the comfort zone

Geen klaslokalen op The Crossing. Echte impact moet je voelen, moet je zelf beleven. We halen je uit jouw comfortzone om te tonen wat mogelijk is. Wij kleuren graag buiten de lijntjes. Jij ook?

Exclusief

Tickets zijn beperkt en enkel op uitnodiging.

Deelname aan dit event kost € 300 ex. BTW mits gebruik KMO-Portefeuille.
Laat hieronder uw gegevens na voor een intakegesprek.

Vraag ticket aan

Dit was de vorige Crossing: