The Crossing

Autumn Edition

offline event

Een offline event in het teken van Resilience.

Eén inspirerende offline dag, omringd door straffe ondernemers met een groeimindset. We stappen weg uit de alledaagse rush voor een moment van inspiratie, reflectie en verbinding met een groep gelijkgestemden. Enkel op uitnodiging.

Op de hoogte blijven van de volgende Crossing?

Resilience

Veerkracht en doorzettingsvermogen, het zijn karakteristieken die de meest succesvolle ondernemers allemaal gemeenschappelijk hebben. Gelukkig worden we niet geboren met deze ogenschijnlijke superpower, maar kunnen we onze resilience wel degelijk trainen. Op deze dag leer je hoe. Geen vage goeroe’s, wel concrete inzichten van peak performers.

Programma

Een gedetailleerd programma delen we zoals gewoonlijk niet op voorhand. Verwacht pittige workshops, spraakmakende keynotes en inspirerende gesprekken omringd door gelijken. Niet alleen in groep, maar zelfs ook face to face. 

Locatie

Een inspirerend event vereist een inspirerende locatie. Tijdens The Crossing brengen we jullie allen samen in de tuinen van Alix te Gent. Healthy food, rustgevend groen en lachende gezichten wachten je op.

Voor wie

De Rubicon Crossing is enkel voor Rubicon Family Members en geselecteerde gasten. We garanderen een “pitch-free” event, waar elke ontmoeting inspirerend is. Daarom zijn we bijzonder selectief in wie we uitnodigen. Ben jij een straffe ondernemer met een groeimindset? Word je graag uitgedaagd om buiten jouw comfort zone te treden? Dan hebben we jou er graag bij.

Uitnodiging aanvragen
Keynote Speaker

Karel Sabbe

Ultrarunner

De Waregemse tandarts is tweevoudig wereldrecordhouder ultra-lopen, en recent de last man standing in de wereldbefaamde Barkley marathons. Deze is onder atleten gekend als de meest absurd moeilijke race ter wereld. Als iemand weet wat resilience is, dan is hij het wel.

Uitnodiging aanvragen

Practicals

The Crossing vond plaats op donderdag 17 september van 13u tot 23u, in de tuinen van Alix te Gent. Doorheen de dag waren hapjes voorzien, net als een healthy dinner ’s avonds. Alles verliep Corona-proof.

Inspirerende community

Deelnemers worden zorgvuldig geselecteerd. Zo garanderen we een unieke beleving met een groep mensen die één ding gemeenschappelijk hebben: de mindset om te groeien als persoon.

Uniek programma

We streven naar impact en concrete resultaten. Veel wol en weinig geblaat. Verwacht een dijk van een keynote, diepgaande workshops en onvergetelijke gesprekken die je goesting geven naar méér.

Out of the comfort zone

Geen klaslokalen op The Crossing. Echte impact moet je voelen, moet je zelf beleven. We halen je uit jouw comfortzone om te tonen wat mogelijk is. Wij kleuren graag buiten de lijntjes. Jij ook?